Arquitecta Superior, col·legiada en el Col·egi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, llicenciada per l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona (EPS UdG) a l’any 2013. Havent passat per diferents estudis del sector, no només en despatxos d’arquitectura, sino també enfocats al càlcul d’estructures, rehabilitació d’edificis, urbanisme, paisatgisme i interiorisme. Desde l’any 2016 vaig emprendre el camí profesional de forma autònoma, aplicant en tots el meus projectes una marca pròpia.

La curiositat per la innovació, el disseny i l’harmonia en els espais em porta a crear el que es necessita per a qui ho demana, de la manera més senzilla i alhora óptima, sense deixar de banda el bon gust i l’actualitat en cada projecte. Estic acostumada a treballar en solitari per la condició autònoma, però això m’ha portat a col·laborar amb diferents empreses, amb les que actualment faig equip.

Recorregut professional que ha comportat experiència en varietat de projectes, en totes les seves fases; avantprojectes, redacció de bàsics i executius, tramitacions i direcció d’obra.

Curriculum